طرز تهيه دست پيچ کرمانشاهي


براي تهيه اين نوع کوفته هاي خوشمزه ابتدا نخودها را يک شب قبل از آشپزي درون آب ريخته و بخيسانيد در طول اين مدت مي توانيد آب را براي دو الي سه مرحله عوض نماييد ، هنگامي که آب نخود ها را جدا نموديد آنها را درون قابلمه ريخته و کمي آب اضافه نماييد و بپزيد سپس نخودها را له کنيد .


در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را درون کاسه اي ريخته سپس پياز رنده شده را اضافه نماييد پس از آن تخم مرغ و نخود هاي له شده را به گوشت اضافه کنيد مواد را کمي با هم مخلوط کرده سپس آرد نخودچي را همراه با مقداري نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد مواد را با دست به خوبي مخلوط کرده و ورز دهيد تا کاملاً جا افتاده و يکدست شود .


براي مدت زمان يک ساعت به گوشت استراحت دهيد سپس از مايع گوشت برداشته کف دست خط کنيد و درون آن را با مواد مورد نظر را که شامل ( مغز گردو، کشمش، پياز داغ و برگه ا?لو ) مي شود پر کنيد ،سپس آن را جمع کرده و به اين ترتيب ادامه دهيد تا کوفته ها آماده شود حالا دست پيچ ها را براي مدت زمان نيم ساعت درون يخچال قرار دهيد .


در مرحله بعد تابع را بر روي اجاق گاز قرار داده و پياز رنده شده و رب را درون تابه ريخته و تفت دهيد تا رنگ عوض کند سپس نصف ليوان آب را همراه با کمي آبليمو و نمک و فلفل و آويشن درون تابه ريخته و درب آن را ببنديد صبر مي کنيم تا بجوشد سپس کوفته مجلسي ها را درون تابه ريخته و براي مدت زمان يک ساعت اجازه ميدهيم تا غذا آماده شود، براي اينکه سس خوشمزه اي داشته باشيم کمي نخود پخته و آلو به سس اضافه کنيد .

طرز تهيه دست پيچ کرمانشاهي

سپس ,ريخته ,کنيد ,آب ,دهيد ,ها ,ريخته و ,را درون ,ها را ,اضافه کنيد ,دهيد تا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود خلاصه کتاب اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام مقیمی این اقلیت یک نفره ساتین بلاگ artenis تک ترانه - دانلود آهنگ جدید icarus باربری رفاه تـــکـــســـــرمــــــن Jeffrey آموزش شخصیت شناسی اینیاگرام